פוליפים באף.......חוות דעת בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/09/2020 | 17:27 | מאת: אמא מודאגת מאוד

שלום ביקרנו אצל רופא ריאות ילדים עקב שיעול לבת שלי בת שנתיים ..שיעול לא ממושך בא ונעלם ללא קוצר נשימה בלילה לא משתעלת ..השיעול בא לפרקים כמה פעמים ונעלם. בדיקת צילום חזה תקין הרופא בדק ריאות תיקנות. אך בדק האף שלה וההממצא היה יש פוליפים באף יש גודש ברירית האף וכנוכים מעובים . ביקש ממנו לעשות בדיקה אצל אלרגיה ילדים אני כל כך לחוצה מהממצא ממה זה נובע יש לציין שהיא מאוד חיונית ופעילה ללא מצוקה נשמתית אך שיעול קצר שבא ונעלם שוב .

28/09/2020 | 19:09 | מאת: אמא מודאגת

אני כל כך לחוצה הרופא גם נתן לנו לביצע בדיקת זיעה קראתי בגוגל וקראיתי סיוטים אני מאוד מפחדת כי תסמין של מחלה פוליפם באף אבל ךא היה לה טף פעם דלקת ריאות אני מאוד לחוצה

שלום, להרגע במיידי!!!! יש עיבוי של הרירית וזה יכול להיות כחלק מתגובה אלרגית או סתם ריבוי מחלות וירליות. תופעה מאד נפוצה אצל ילדים בלי כל מחלות מפחידות. הילדה בריאה ואין לה משהו מיוחד וניתן לעזור לה ע"י טיפול טבעי בלי לחץ. אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים