חום 3 פעמים בחודש אצל ילדה בת 11

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/12/2019 | 16:22 | מאת: שיר

שלום . בת 11 פעם שלישית החודש עם חום . בפעמים הקודמות חום של 12 שעות בערך מגיע ל39.5 ויורד לבד . ב12 שעות של החום אין תאבון , חולשה , קצת כאב גרון .. וזהו עובר וכל התסמינים נעלמים . היום שוב עלה חום בפעם השלישית .. כבר כמה שעות .. הילדה חיונית רק קצת חולשה וחוסר תאבון . האם זה נורמלי? יש צורך לבדוק משהו? למה לשים לב ? תודה מראש

14/12/2019 | 19:38 | מאת: שיר

החום ירד בלילה ולקרת הצהריים עלה שוב ונשאר על 38. האם יש צורך בבדיקת רופא?

שלום, קרוב לודאי מחלה וירלית שתחלוף מעצמה

מנהל פורום רפואת ילדים