אנטיביוטיקה וצבע הצואה והשתן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/11/2019 | 08:41 | מאת: נעה

הבת שלי בת 17 עברה טיפול שיניים כירורגי. קיבלה למשל 5 ימים: 2 כדורי אוגמנטין 875 מג כל יום ועוד 4 כדורי פלג'יל ביום כמו כן ביום הראשון לטיפול לקחה נרוסין אחד. לאחר 3 ימי טיפול החלה צואה צהובה ושתן צהוב. מעבר לזה תחושה רגילה מלבד קצת חולשה. יש לציין כי בעקבות הטיפול שיניים אינה אוכלת הרבה. האם יכול להעיד על נזק בכבד? או שאמור לחלוף? יום טוב

06/11/2019 | 09:58 | מאת: נעה

מוסיפה שיש לה קצת בחילה ותחושה קלה לא נעימה בבטן

שלום, שינוי הצבע נובע מפגיעה בחיידקים של המעיים. רצוי לקחת פרוביוטיקה כדי להחזיר את החיידקים הטובים.

מנהל פורום רפואת ילדים