ברית מילה משקל מתחת ל2.5 ק"ג

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/02/2019 | 12:08 | מאת: אירית

שלום רב, הילד שלי נולד בשבוע 37 במשקל 2.400, השתחררנו מהבית חולים 2.290, לאחר כיומיים ניגשנו לטיפת חלב ובבדיקה שקל 2.338. המוהל טוען שכל עוד אין ירידה של מעל 10% ממשקל הלידה וכל עוד יש עליה זה תקין וניתן לבצע את הברית. קראתי שיש הרבה שאומרים שיש צורך לחכות ל2.5 ק"ג. אני מאוד לחוצה כי הוא פצפון וישנוני. אודה לקבלת דעה נוספת בנושא

שלום, אני לא עושה ברית מתחת ל 2600-2700. המתינו בסבלנות עד שיגדל מעט. אין כל לחץ.

מנהל פורום רפואת ילדים