חום כבר 8 ימים בילד בן 3

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/10/2018 | 23:05 | מאת: חום 8 ימים בילד בן 3

שלום ד ר! ילד הן 3 8 ימים עם חום, מסרב כבר לקחת מורידי חום... ביום ה6 לחום, עלה ל40.2, נסענו למיון, שם נאמר דלקת ויראלית ( לא יודעת איפה), יש לציין כי, הגרון תקין, ריאות גם ובדיקת שתן גם תקינה. הרופאה במיון שמה לב שהשפתיים שלו בורדו.. ( לפני שנה וחצי היה לו קרופ/ סטרידור קשה עד כדי אישפוז בטיפול נמרץ, אז גם היו לו בפתיים ועיניים בצבע בורדו ואני חחשתי לקוואסאקי) הילד כל הזמן עושה גרפסים, מתחילת המחלה.... וביומיים האחרונים שוכב על הברכיים וסובל!!! יש לציין ששבועיים קודם למחלה הנוכחית היה לו גסטרואינטריטיס קשה מלווה בחום, הקאות ושילשולמם כשבוע..... לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות כבר ( אולי אני דואגת יותר מדי), אבל אני יותר ממודאגת!!! אודה על תשומת הלב!

שלום, כמובן שהתשובה שלי אינה באה להחליף בדיקה רפואית מסודרת. כדאי תמיד לשוב לבדיקת רופא אם לאחר מספר ימים אין הטבה. במיוחד אם הוא שוכב מקופל על הבטן. כמובן שזה יכול להיות מחלה וירלית אבל מגיע לו גם סונאר של הבטן לשלול בעיה אחרת.

מנהל פורום רפואת ילדים