תינוק בן 11 ימים שאוכל יותר מידי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/10/2017 | 22:45 | מאת: עינב

יש לי תינוק בן 11 ימים,נולד שבוע 38 לידה רגילה במשקל 2955(השתחרר 2914),מהרגע שקיבלתי אותו בבית החולים הוא אכל 50-55cc,אחרי שניסינו הנקה(שלא צלחה מעל לשעתיים שהוא רעב)הוא התחיל לאכול 60cc,מברית המילה הדודות הטובות דחפו לו אוכל ועכשיו הוא אוכל 90cc של אוכל(נוטרילון קומפורט)הבעיה היא שהוא אוכל לעיתים קרובות(רעב בוודאות)כל שעתיים בערך לפעמים מחזיק 2.5..האם אני צריכה להגביל אותו באוכל או אוכל יותר מידי?אני די מודאגת !

שלום, לא להגביל אותו. לזרום איתו ועם הרצון שלו.

15/10/2017 | 21:15 | מאת: עינב

הייתי אצל הרופאה והוא עלה ב17 ימים 830 גרם והיא רוצה שאגביל אותו ל70 בכל ארוחה,איך אפשר לעשות את זה?הוא פשוט צורח בלי הפסקה!

מנהל פורום רפואת ילדים