התקשרות עם קופות החולים

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

11/09/2012 | 19:16 | מאת: ג'ורג'

שלום רב, אני מטפל מנוסה בהבעה ויצירה והייתי רוצה לחתום חוזה התקשרות עם קופות החולים. כיצד עושים זאת? אל מי פונים? אודה על כל פרט שתוכלו למסור בברכה,

12/09/2012 | 10:42 | מאת: דן הלפרין

ג'ורג' שלום, סוגיית הטיפול בהבעה ויצירה בתוך קופות החולים השונים הינה מורכבת ממספר טעמים כמו סוג הקופה, הסמכת המטפל, תוקף אישור משרד הבריאות ועוד קריטריונים (שלעיתים משתנים). מומלץ לך לבדוק מול כל קופה האם קיים אצלם טיפול בהבעה ויצירה, ומה הדרישות הספציפיות. בהצלחה, דן הלפרין.

12/09/2012 | 10:42 | מאת: דן הלפרין

ג'ורג' שלום, סוגיית הטיפול בהבעה ויצירה בתוך קופות החולים השונים הינה מורכבת ממספר טעמים כמו סוג הקופה, הסמכת המטפל, תוקף אישור משרד הבריאות ועוד קריטריונים (שלעיתים משתנים). מומלץ לך לבדוק מול כל קופה האם קיים אצלם טיפול בהבעה ויצירה, ומה הדרישות הספציפיות. בהצלחה, דן הלפרין.

28/11/2013 | 22:02 | מאת: יעלי

אני מצטרפת לשאלה. עם מי בקופות החולים מדברים. מהי הדמות/התפקיד שאני צריכה לחפש? להתקשר לאיזשהו סניף או שיש מרכז ראשי לקופות השונות? אשמח לקצת יותר פרטים. תודה!!! יעלי

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות