תחומי גיל לטיפול בהבעה ויצירה

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

23/10/2008 | 13:29 | מאת: גלית

שלום רב, מהו לדעתך הגבול העליון לטיפול בהבעה ויצירה? בתודה גלית

25/10/2008 | 20:09 | מאת: טליה בנדרלי

הי גלית, טיפול באמנויות מתאים גם לנוער וגם למבוגרים, ואין למעשה מגבלה. נכון, שבני נוער לא תמיד יתחברו לתחומי האמנות, אבל גם לטיפול פסיכולוגי לא תמיד קל להביא אותם.. מטפלים באמנויות בדרך כלל מנוסים באמנות ה 'פיתוי' ומוצאים את הדרך להתחבר גם לגדולים- למשל דרך מוסיקה, ריקוד, ועם בנים- בנייה בחומרים או משחקי כדור. אם מדובר בנער או נערה, אני ממליצה להגיע למטפל או מטפלת שיש להם ניסיון עם נוער, מאחר וזו אוכלוסיה ייחודית, בעלת צרכים ומשימות התפתחותיות מאד מסוימים.

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות