האם יש מסלול משולב

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

21/03/2012 | 21:22 | מאת: שלומית

שלום! מאד הייתי רוצה ללמוד לתואר שני או אפילו רק לתעודה טיפול שמשלב - כלומר גם ביבליותרפיה, גם טיפול בציור וגם במוסיקה. יש לי זיקה לשלושת דרכי הביטוי האלה ואני מרגישה שאני זקוקה ליותר מכלי טיפולי ממוקד אחד.

21/03/2012 | 21:25 | מאת: שלומית

סליחה - שכחתי - גם טיפול בתנועה רלוונטי ומדליק אותי. אם יש שילוב איתו זה גם אחלה.

25/03/2012 | 23:32 | מאת: דן הלפרין

שלומית שלום, נראה שאת מחפשת: טיפול בשילוב אומנויות (מכיל בתוכו כלים וגישות משלל דרכי ההבעה האומנותיות השונות). במכללת לווינסקי יש מסלול המחבר בין תרפיה במוסיקה ותרפיה בתנועה. שווה לברר שם, בסמינר הקיבוצים ובמכללות אחרות שיקפצו כשתעשי גוגל " טיפול בשילוב אומנויות. שיהיה בהצלחה, דן

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות