הבעה ויצירה

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

17/09/2009 | 11:35 | מאת: חני

שלום טליה אני מעונינת לדעת מהו טיפול "בהבעה ויצירה" ולמי הוא מתאים האם לילדים עם בעיה "אי בשלות ריגשית" הטיפול מתאים. תודה ויום נעים

23/09/2009 | 19:03 | מאת: טליה בנדרלי

הי חני, טיפול בהבעה ויצירה,בקצרה, הוא טיפול רגשי לכל דבר. בטיפול זה עושים שימוש בתחום היצירתי בנוסף לשיחה, והוא מתאים במיוחד לילדים. לגבי אי בשלות רגשית, זוהי הגדרה קצת כוללנית, אבל טיפול בהבעה ויצירה מתאים כמעט לכל הקשיים הרגשיים. אני יכולה להעיד שבמרכז שבו אני עובדת, עבדנו עם כמה ילדים לקראת כיתה א' בטיפול בהבעה ויצירה, והם יצאו מאד מחוזקים ומוכנים להתמודדויות של ביה"ס.אני מציעה לך לפנות למטפלת בהבעה ויצירה, ולדון איתה בדברים באופן יותר ספציפי. בהצלחה!

23/09/2009 | 21:25 | מאת: חני

היי טלי תודה על התשובה שאלה נוספת לי אלייך האם הטיפול הנ"ל יכול לענות על בעיית התנהגות?ביתי מגלה גושי רב בהצבת גבולות בבית הספר ומתלווה לזה אי קבלת סמכות. תודה חני

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות