טיפול ריגש דרך חיות או יצירה

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

30/07/2009 | 09:00 | מאת: חני

טליה שלום מה ניתן להשיג מטיפול ריגשי דרך חיות/יצירה ,כשמדובר בילדה בת 6.5 האם זה הטיפול המומלץ לילדה שיש לה בעית התנהגות ואולי בעיית קשב וריכוז.

10/08/2009 | 16:13 | מאת: טליה בנדרלי

הי חני, טיפול באמנות וטיפול דרך חיות הם שני דברים שונים. שניהם יכולים להיות יעילים במקרה שאת מתארת. הייתי בוחרת לפי הנטייה של בתך (מה יותר יתאים לה, מה היא אוהבת), וגם לפי המטפלת עצמה. אם את מוצאת מטפלת שמוצאת חן בעיניך ונראית לך מקצועית, זה לדעתי מה שחשוב. כאמור, שני התחומים ממש מתאימים לילדה בגיל זה ועם הקשיים שאת מתארת. בהצלחה

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות