תרפיה באומנות לעבודת היעוץ

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

24/07/2013 | 12:34 | מאת: שירן

אני עוסקת ביעוץ חינוכי, ופנו אלי לשלב גם תרפיה באומנות במסגרת היעוץ החינוכי בבית הספר. אשמח לקבל הדרכה כללית כיצד להשתמש בתרפיה באומנות ולשלב בעבודת היעוץ. תודה מראש!

28/07/2013 | 08:59 | מאת: דן הלפרין

שירן שלום, ממליץ לקרוא את הודעתו של יהורם- 22-7-13 בנוגע למבוא וכלים שימושיים בטיפול באומנות כפי שמועברים בסמינר הקיבוצים. כמובן שישנם מקומות נוספים בהם תוכלי לרכוש כלים יישומיים לעבודתך. בהצלחה, דן הלפרין

09/09/2016 | 15:56 | מאת: ד"ר שרית בר זקן

שירן שלום, מלבד ההצעה לקרוא ספר בתחום, את יכולה לקבל ייעוץ והדרכה ממטפלים ותיקים באומנויות שמוסמכים להדריך. אפשר כך ללוות אותך באופן אישי ולקבל מענה מדויק לשיפור ויעילות של העבודה שלך כיועצת חינוכית.

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות