עליה במשקל

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/02/2013 | 00:19 | מאת: יפית

שלום, הפסקתי לעשן לפני חמישה ימים בעקבות הספר הדרך הקלה, אחרי כ15 שנה של עישון בערך קופסא ליום. אני לא יכולה להגיד שממש קל לי, אבל גם לא נורא, הבעיה היחידה היא עניין המשקל, אני ממש מפחדת לעלות במשקל, נכון לעכשיו אני אוכלת כרגיל, אבל הבנתי שיש מצב לעליה במשקל בעקבות האטה בקצב חילוף החומרים אחרי הפסקת עישון. יש דרך כלשהי לשנות/לזרז את קצב חילוף החומרים? אני בת 31, ובמשקל תקין.. תודה מראש, יפית

במיוחד פעילות גופנית כדי להעלות הוצאה קלורית וכן שתייה מרובה, ארוחות קטנות כל כמה שעות זה בהחלט אפשרי מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?