צילום ריאות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

05/12/2012 | 21:18 | מאת: סופיה

שלום, הפסקתי לעשן לפני שבוע לאחר 16 שנה של 10-15 סיגריות ביום (אני בת 30)אני לוקחת צ'מפיקס שבועיים. אני ממש רוצה להתנקות ואני רוצה לדעת מה מצב הריאות שלי (אני בכושר ויש לי הרבה יכולת פיזי בהשוואה אפילו ללא מעשנות) לעשות צילום? יש דרך לדעת בבית או בלי לשלם? עוד בעייה זה שאני שוקלת 43 ק"ג, אני 1.54 מטר גובה. ירדתי 4 קילו תוך שבוע. אני הוכלת נכון אבל כמויות קטנות (לפי הרעב). מה לאכול? כל הבדיקות דם שלי יצאו מושלמות...

תפקודי ריאות - יכולים להראות מצב ריאות כדאי לאכול פחמימות מורכבות - משמרות רמות סוכר בדם ומונעות רעב כמו לחם מקמח מלא, דגנים מלאים ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית דף פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

09/12/2012 | 08:03 | מאת: סופי

מונעות רעב? אמרתי שאני יורדת במשקל!

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?