תופעות הלוואי של הצומפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

14/09/2012 | 15:55 | מאת: ענת

שלום הפסקתי לעשן לפני חודשיים אם הסדנה של הכללית ואם הצומפיקס שהפסקתי ליטול לפני שבוע וחצי מכיוון שהגזים ההיו לי בלתי נסבלים ובנוסף נוצרו לי בצקות ברגליים איך לטפל בבצקות קבעתי טור לרופא אבל זה לא במידי

לבצקות ברגליים ייתכנו סיבות מרובות כמו יתר לחץ דם ריאתי אי ספיקה ורידית מקומית אי ספיקת לב אי ספיקת כליות הסיבה השנייה שציינתי היא השכיחה הטיפול הוא לפי האבחון ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?