נפיחות בבטן לאחר הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

29/08/2012 | 01:44 | מאת: אהרון

הפסקתי לעשן מלפני שנה לאחר 10 שנות עישון. ולאחר ההפסקה ועד היום יש לי נפיחות בבטן כמו של אישה בהריון. כל חיי הייתי בחור רזה, ולמרות שעליתי לאחר ההפסקה בסביבות ה-5 קילו, והתווסף לי קצת שומן בבטן. עדין כאשר אני מרפה את שרירי הבטן הבטן שלי מתנפח כמו בלון גז. זה מעיק ומדכא, ולאחר בירור בפורומים באנגלית נתקלתי באנשים נוספים שדיווחו על בעיה דומה שלרופאים אין דרך להסביר. אנשים ניסו כדורים פרוביוטים, אכילת ג'ינג'ר שתיית חליטות תה שונות, וגם הלכו לבדיקות אצל רופאים שלא ממש נתנו להם תשובות מספקות. אני מבין שהשמנתי וגם אני נוטל כדורים פרוביוטים כי אין לי מה להפסיד. האם זה קרה גם לכם? האם לרפואה יש תשובה מספקת חוץ מהאטה של מערכת העיכול? כבר ניסיתי את כל העצות של אכילה איטית הפחתת סוכרים ושלל הטריקים. כמו כן אני מתאמן כל יומיים בחדר כושר וגם מבצע אירובי קל, ועדיין אני מרגיש את הנפיחות מתוך הקיבה כאילו, ולא כשומן מעל שריר הבטן. אפילו עשיתי בדיקה של אחוזי שומן (כמה שזה מדוייק) ויש לי 16% שזה סביר בהחלט לגובה 1.81 משקל 80. האם נתקלתם בתופעה דומה? האם לפנות לרופא בהקדם? תודה מראש!

נכון שלרפואה הקונבנציונלית אין מדיי מה להציע לך בעניין אולי כדורי פחם או כדורי קרבוזילן לפי הרפואה הטבעית , זה יכול להתאים להיפוכלורידיה הווה אומר חוסר חומציות אפשר לבדוק זאת עי שתיית לימון ואז לאכול אם אכן יש חוסר חומציות העיכול יהיה יעיל יותר גם הייתי שקול תוספת אנזימים לפני הארוחות נסה אחד אחד את העצות עד שתיווכח מה המתאים עבורך ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?