גמילה מעישון וגיהוקים

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

03/08/2012 | 21:30 | מאת: ניל

שלום רב, לפני כשלושה חודשים הפסקתי לעשן. הסיבה העיקרית הייתה ברונכיט כרונית (COPD). כדי להתמודד עם הברונכיט אני לוקח: budes easyhalter , formoterol. יש לי בשלבים שונים של היום מעט ליחה. אבל במקביל לתהליך הגמילה יש לי לעיתים קרובות הצטברות של גזים בקיבה, לחץ על הסרעפת, וגיהוקים רבים ולעיתים ממש זמן ארוך שבו אני כל הזמן מגהק או מרגיש צורך להוציא אוויר. האם לתופעת הגאזים והגיהוקים יש קשר לגמילה מהעישון או לתרופות נגד ברונכיט? תודה

עצירות בשלב הראשון של הגמילה יכולה להיות ואיתה אולי ריבוי גזים יש כל מיני פתרונות ברמה של תזונה חליטות צמחי מרפא אן שהזמן יעשה את שלו או שמוזמנת לבוא להתייעץ ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה , בוגר אונ ת"א רפואת משפחה, גמילה מעישון, תזונה טבעית ,צמחי מרפא, תוספי מזון דיקור אוזן לגמילה מעישון וירידה במשקל מרפאת מומחים, ביאליק 13, רמת גן תורים למבוטחי מכבי לשירותי רפואת משפחה : 036738090 או דרך אתר מכבי באינטרנט תורים לייעוץ פרטי : באתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?