מבקשת המלצה לגמילה מעישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

30/07/2012 | 01:03 | מאת: TYZ

ד"ר שלום, מספר שנים אני בטיפולי פוריות ועדיין מעשנת. הסיגריות במקרה הזה הן סוג של נחמה. באיזה שהוא מקום אני זקוקה להן כדי לעבור את מה שאני עוברת. אני גם יודעת שייתכן שאם אפסיק אולי זה ישפיע על הסיכוי לקליטת הריון. (מעשנת כ 10 סיגריות ביום) שאלתי היא: מהי הדרך הנכונה בשבילי להפסיק לעשן? האם כדורים הם פתרון טוב או שהם משבשים את האיזון ההורמונלי של האישה? (גם ככה האיזון אצלי כבר לא משהו וכל תזוזה קטנה קריטית) או להפסיק בהדרגה, או בבת אחת. אני חוששת מכך שהגוף יגיב בסטרס (שוב שיבושים הורמונליים, חוסר שינה, עצירות, השמנה) ויפגע גם כן בסיכויים שלי. ד"ר מה תמליץ לי לעשות? כיצד להגמל?

עישון מוריד סיכויי טיפולי הפרייה ב 40% !!!!!!!!!!!! מציע לך על הדרך המוכחת ביותר והיא סדנה שילוב תרופה כדי להגיע לאחוזי הצלחה גבוהים עם מינימום תופעות לוואי אין אמת במיתוס שמסוכן להפסיק בבת אחת מה שכן, הפסקת עישון בעזרת תכשירים תומכים מפחיתה תסמיני גמילה שציינת ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה , בוגר אונ ת"א רפואת משפחה, גמילה מעישון, תזונה טבעית ,צמחי מרפא, תוספי מזון דיקור אוזן לגמילה מעישון וירידה במשקל מרפאת מומחים, ביאליק 13, רמת גן תורים למבוטחי מכבי לשירותי רפואת משפחה : 036738090 או דרך אתר מכבי באינטרנט תורים לייעוץ פרטי : באתר www.refoua.co.il

03/08/2012 | 15:14 | מאת: גלית

הדרך הטובה בשבילך להפסיק לעשן היא בעזרת סיגריה אלקטונית של חברת סאן ליקוויד אני הפסקתי לעשן ליפני כ3 חודשים היתי מעשנת קופסא וחצי ליום אז אני ממליצה לך בחום לנסות והכל חומרים טיבעיים בלבד בלי ניקוטין

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?