האם הכדור צ'אמפיקס הוא ממשפחת ה ssri ?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

04/06/2012 | 02:24 | מאת: שמוליק

עם כן מה ההבדל בינו לבין נוגדי דיכאון\חרדה אחרים כדוגמת ציפרלקס רסיטל ? אני חטפתי בעיה רצינית מזה שהפסקתי לעשן במכה כנראה הגוף שלי קיבל טראומה ועדיין הוא לא מצליח לחזור לעצמו כיום חזרתי לעשן ועדיין לא עוזר הפעם שאני יפסיק לעשן אני יעשה את זה בהדרגה

לא SSRI מעלה רמות סרטונין במח צמפיקס נקשר לקולטן לניקוטין וגורם לעיילת רמות דופמין במח וגם חוסם בו זמנית הקולטן מפני הסיגריה ד"ר מיכאל ויינפאס רופא מומחה לרפואת משפחה ברמת גן, יועץ לגמילה מעישון תורים למרפאת רפואת משפחה של קופ"ח מכבי ברמת גן דרך אתר מכבי או דרך 036738090 תורים לייעוץ פרטי להפסקת עישון וירידה במשקל בעזרת דיקור אוזן ועוד – דרך אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?