בעיות עיכול כתוצאה מהפבקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

29/05/2012 | 14:08 | מאת: בת אל

שלום, לפני מספר שנים נטלתי זייבן והפסקתי לעשן ל-4 שנים. לא היה לי קושי להגמל מניקוטין למעט הופעת בעיות במערכת העיכול, שלשולים, מעי רגיז וכד'. אפילו רופא המשפחה שלי אמר לי שיש אנשים שהוא ממליץ להם לחזור לעשן... חזרתי לעשן לפני מספר שנים ובאמת הבעיות במערכת העיכול פחתו (לא נעלמו לגמרי) אך המחיר כבד - תרתי משמע. אז מה עושים???? איך נפטרים מהצרה הזאת ונשארים בחיים?? אשמח לשמוע גם יותר פרטים על הסדנה לגמילה מעישון של הכללית. תודה רבה מראש,

חבל שכך אמר לך רופא אפשר להפסיק לעשן תוך הסדרת מערכת עיכול עי הרגלי תזונה נאותים אני עובד עם מכבי בטח שבכללית ידעו לתת מידע על הסדנאות שלהם www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?