יש חוות גמילה מעישון? מה עושים לפני ייאוש

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

11/03/2012 | 10:16 | מאת: אהוד

אמא שלי מעשנת מגיל צעיר ומעשנת כבדה. אחרי אירוע מוחי קל היא השתכנעה שלראשונה שעליה להפסיק לעשן. הייתה בסדנאות של אלון קאר וזה החזיק ליום וחצי בערך. היום ארבע חודשים אחרי האירוע והיא מעשנת כמו תמיד. אישה מבריקה אבל לצערי מכורה לסיגריות. היות והסדנאות לא עוזרות והיא צריכה עזרה רצינית, אני רוצה לדעת האם יש חוות לגמילה מעישון בארץ או בחו"ל. חייבים משהו רציני בלי קשר לעלות כי לבד היא לא מצליחה לגייס את הכוח להפסיק וגם אני ואבא שלי וחבריה לא מצליחים לחזק אותה בנושא. להמלצותיכם אודה

אין בארץ חוות לגמילה מעישון יש סדנאות של קופת חולים שהן מומלצות מאוד ואין תחלליף לכח הרצון של האדם עצמו בכל מסגרת שיבחר להגמל ד"ר מיכאל ויינפאס רופא משפחה מומחה החל מה 1.4 מקבל מבוטחי מכבי ברמת גן בביאליק 13 כרופא משפחה יועץ לתזונה , גמילה מעישון, ודיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.o.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?