סיגריה אלקטרונית

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

21/11/2011 | 16:52 | מאת: smokey

היי, אני מעשנת כבר 24 שנים. אני מעשנת בין קופסא-קופסא וחצי ליום. הריאות שלי חולות - ברונכיאקטזות, ברונכיטיס כרוני, חורים ועוד. מאוד מעוניינת להפסיק לעשן ומתכוונת לנסות בקרוב את הסיגריה האלקטרונית של טאקו (ללא ניקוטין). שאלתי, אם כבר הסיגריה הזאת מכילה אדים, אז למה לא להוסיף להם חומרים שיש להם השפעה מרגיעה ומרפאה על דרכי הנשימה והריאות, כמו למשל, חומרים מכייחים, אנטי דלקתיים וכו' - אתם המומחים גם מוזמנים לחשוב אילו חומרים יכולים להתאים. מה דעתך? אולי כדאי שאתם הרופאים תעבדו בשיתוף פעולה עם החברות שמייצרות את הסיגריות האלה וביחד תייצרו סיגריה רפואית? :) ואולי אני צריכה לשאול את השאלה הזאת את החברה שממנה אני מתכוונת להזמין. בכל אופן.... סתם הירהורי מעשנת עם ריאות חולות, שרציתי לשתף.

הסיגריה האלקטורנית ואסורה לשימוש לפי משרד הבריאות ולפי החברה לנמיעת עישון יש היום כלים אחרים מוכחים ובטוחים הרבה יותר

22/11/2011 | 00:16 | מאת: smokey

למה הסיגריה האלקטרונית אסורה לשימוש? דר"א, הסוג שחשבתי לרכוש לא מכיל ניקוטין. האם עדיין יש סיבות אחרות שלא כדאי להשתמש בה? אודה להתייחסות.

20/12/2011 | 16:38 | מאת: בר

עשנתי סיגריה אלקטרונית ואחרי זמן קצר הרגשתי חשק לעשן אותה ,בדומה לסיגריה רגילה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?