הייתכן רעידות מגמילה מסיגריות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

23/08/2011 | 01:54 | מאת: עומר

תופעה מוזרה ביותר אני חושב שיש לי כי ביררתי עם אנשים שהפסיקו לעשן ואף אחד לא זוכר תופע כזאת העם אני אכלתי אותה יש לציין אני סובל מחרדות ודיכאון אני לא מטופל בשום טיפול תרופתי עישנתי למעלה מ8 שנים בזמן האחרון כקופסא וחצי ביום בתאריך 03-07-11 הצלחתי להגיע להפסקה מוחלטת שמתי מדבקת ניקוטין שרף לי קצת נבהלתי מהתחושה והחלטתי להפסיק בלי שום עזר נכון הימים הראשונים יש עצבים מתח גובר ורצון עז לעשן עוברים הימים הראשונים נרגע הסימפטומים האלה ובתאריך 26-07-11 מתחיל להיות לי רעידות פנימיות בגוף וקפיצות שרירים ובפנים השרירי לחי זזים ממש רועדים בזמן חיוך והחרדה גברה דיכאון גובר מה הולך כאן אני מתחיל לפחד זה לא נורמלי שיש לי רעידות פנימיות בגוף והלחיים רועדות שאני מחייך בחיים לא היה לי את זה עכשיו התחיל להיות לי גם רוק מוגבר בפה ותחושה כללית רעה עייפות {הלכתי לפני שבוע לנורולוג בקשר לרעידות הוא אמר שהוא לא מכיר רעידות כאלה מגמילה מסיגריות הוא חושב אולי עישנתי משהו אחר ואמר שאולי אני מתוח נתן לי רמוטיב {היפרקום}אני מפוחד האם יכול להיות קשר לגמילה שהגוף לא מסוגל לייצר חומרים כימיים במוח ללא הניקוטין אני כבר מבולבל לא מפסיק לקרוא מאמרים באינטרנט {בן 26}

כן, בהחלט, רעד הוא תסמין גמילה אופייני ( בניגוד למה שאמר לך הנוירולוג ) כיוון שהינך בעל רקע של דיכאון וגם סובל מתסמיני גמילה כדאי לך ליטול זייבאן אשר יעזור לך לשניהם בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס - גמילה מעישון - www.refoua.co.il

24/08/2011 | 02:16 | מאת: עומר

סתומרת תסמין גמילה שכזה מתי הוא אמור להעלם האם אני חשוף מידי פעם למעשנים מעריך את תסמיני הגמילה ? דיקור אוזן יכול להועיל ויטמינים או משהו טבעי יכול לעזור מלבד תרופות כימיות שלא בא לי להכניס לגוף כל כך

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?