אין אויר לנשימה!

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

03/04/2011 | 00:44 | מאת: pink

הי,זקוקה לעזרה בדחיפות.אני מעשנת 2 קופסאות סיגריות ביום.השבוע החלטתי שדי נמאס לי.החלטתי להיגמל בימים האחרונים מעשנת 8 סיגריות ליום.ועדין קשה,קשה,קשה מאוד. ניסיתי את המסטיקים - ניקוטין. אך מישום מה הם גורמים לי לדופק מהיר,האם להמשיך לקחת אותם.אני גרה בחו"ל אין כאן את הכדורים?מה עושים ?אייך להפסיק,יאוש!!

השמות הכימיים של הכדורים הם BUPROPION VERNACICLINE מאמין שהם גם קיימים בחול כמו כן יכולה לנסות גם מדבקות ניקוטין בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס - גמילה מעישון www.refoua.co.il

03/04/2011 | 12:22 | מאת: pink

תודה על התגובה,באוגנדה לא ניתן לרכוש את כול סוגי תחליפי הניקוטין.קניתי בביקור בארץ את המסטיקים שגורמים לדופק מהיר.האם להמשיך לקחת אותם?האם קיים סיכון כלשהו בצריכת המסטיקים האלה? תודה,יום קסום.

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?