על סף יאוש

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

08/03/2011 | 11:00 | מאת: מור

שלום רב אני בת 35 שלושה וחצי שבועות לא מעשנת לאחר 20 שנות התמכרות. לוקחת צ'מפיקס ומשתתפת בסדנת עישון בקופת החולים. לאחר התיעצות עם מנחת הסדנה אני לוקחת רק כדור אחד ליום עקב תופעות לואי נוראיות (נדודי שינה,עיפות,כאבי בטן) וברשותך לשאלותי האם ניתן להפסיק את הצ'מפיקס בכל עת? (התחילה לי נשירת שיער מדאיגה) האם ניתן במקום הצ'מפיקס להעזר במרגיעים טבעיים? וכמה זמן לוקח לגוף להתנקות מהצ'מפיקס? יש לציין שההרגשה הכללית שלי נכון להיום היא טובה וללא תסמונות גמילה חמורות. תודה וסליחה על אורכו של המכתב.

הצמפיקס ניתן ל3 חודשים זמן שלוקח לקולטני הניקוטין להיכבות במוח. פחות מכך הוא לא נחקר ולא ברור מה אחוזי ההצלחה של טיפול פחות מזה, אם קשה לך לסבול תופעות לוואי שלו יש עוד אופציות טיפוליות כמו מדבקות ניקוטין בשילוב סוכריית ניקוטין או זייבאן תרופות הרגעה לבד לא הוכחו כיעילות לגמילה מעישון בהצלחה

11/03/2011 | 12:43 | מאת: מור

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?