נפיחות ואודם בעפעף

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

16/08/2009 | 20:44 | מאת: לי

לאחר ניתוח הסרת חלזיון עקשן ששהה לי על העפעף 8 חודשים, היום, חודשיים אחרי הניתוח אני חשה בעיקצוץ באותו העפעף באותו המקום, בימים האחרונים הוגברו האודם והנפיחות. האם יש סיכוי שהוא חזר? האם יש אפשרות להסירו בדרך נוספת מלבד ניתוח ? האם יש משהו שאפשר לעשות על מנת למנוע את הסיכוי שיחזור בעתיד? תודה מראש לי.

ליטל שלום, חזרה ראשונה של כלזיון אינה מחשידה עדיין לגידול בעפעף. להסברים נוספים על טיפול, אנא פני לפורום של אוקולופלסטיקה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות