גידול פפילומי בעפעף

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

23/05/2009 | 14:29 | מאת: עופר

שלום דוקטור! יש לי גידול בעפעף שמאלי תחתון שנאמר לי לאחר בידקת רופא עיניים שהוא נובע מוירוס הפפילומה. עברתי טיפול בלייזר להסרת נגעים מיקרוסקופיים בפי הטבעת וכשהגענו לטפל בעין אמר לי הרופא שיש לי רעד בלתי נשלט בעפעף ולכן לא יוכל לטפל בי ושעליי לפנות לרופא מוסמך... אשמח לדעת כיצד ניתן לטפל בנגע שבעפעף ולאיזו מחללקה עליי לפנות? למחלקת עיניים או למחלקת כירורגיה פלסטית? ומה עליי לדעת בנושא... תודה רבה ושבוע טוב!

עופר שלום, כדאי שתפנה לרופא/ת עיניים המתמחים בעפעפיים (אוקולופלסטיקה). כך תוכל לקבל אישור לגבי האבחנה, וגם לקבל טיפול. שבוע טוב,

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות