תוצאת MRI

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

09/11/2015 | 07:57 | מאת: רחל

בתוצאת MRI בארובת העין כתוב: נוכחות של מלאות ריקמתית מאודרת הממוקמת מדיאלית לחלק הקידמי של השריר הישר המדיאלי. מדובר בממצא אליפטי מואדר שקוטרו כ 9.4 מ"מ. באבחנה המבדלת VARIX או המנגיומה. אני בת 67. עשיתי את ה MRI בגלל כאבים המופיעים מדי פעם בעין שמאל לאחר שעברתי לפני שנה היפרדות זגוגית ועדיין יש לי הבזקים. מה המשמעות של הממצא? תודה.

רחל שלום, קשה להעריך ממצאי הדמיה בלי גישה לבדיקה המלאה. אם את רוצה, נשמח לראותך במרפאתינו בהדסה ולתת ייעוץ מלא.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות