נבוס כורואידלי

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

26/08/2015 | 15:31 | מאת: ויקי רותם

שלום! בת 73. בבדיקה שגרתית אצל מומחה לרפואת עיניים, ניראה נבוס כורואידלי בקוטר כ 5 DD בהקף טמפורלי תחתון. נשלחתי לבדיקת US. ( בעוד 4 חודשים) מאוד מודאגת! מבקשת דעתך: מה רמת הסיכון? כל כמה זמן יש לבצע בדיקה? בדיקה אצל רופא עיניים או US? מודה לך מאוד.

שלום ויקי, נגע בקוטר חמש דיסקות שווה בערך 7.5 מ"מ. זה די גדול לנבוס. האם הרופא עשה לך US גם בביקור הנוכחי? אם כן, וראה שזה נבוס שטוח, להמתין 4 חודשים זה מקובל. אם לא, בצעי הבדיקה בהקדם האפשרי.

26/08/2015 | 20:27 | מאת: ויקי

הרופא לא ביצע US ולא ציין עובי. אך אמר שאין מקום לדאגה. מה עלי לעשות??

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות