ERM - ממצאי בדיקת OTC

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

18/03/2009 | 12:11 | מאת: קלאודיה

שלום, עשיתי בדיקת OCT התוצאות : עין ימין - מבנה הרשתית ושקע פוביאלי שמורים. ללא עדות לנוזלים תת או תוך רטינליים. עובי הרשתית המקולרית מגיע ל- 228 מיקרון. עין שמאל - תמונה אופיינית ל- ERM . קרום מעובה ע"פ הרשתית עם איזורי חיבור והפרדה הגורמים לצורה גלית של פני הרשתית. בצד הנזלי, ללא עדות לנוזלים תת או תוך רטינליים. עובי הרשתית המקולרית מגיע ל- 226 מיקרון. מה זה ERM? אודה על קבלת הסבר לגבי משמעות ממצאי הבדיקה, במיוחד בהתייחס לעין שמאל. האם עובי הרשתית תקין? קראתי באינטרנט על ניתוח עם גז, האם זה עשוי לעזור או שיש טיפול אחר מועדף? איזו מומחיות צריכה להיות לרופא העיניים לטיפול בבעיה? האם יש רופא/בית חולים שמתמחה בטיפול? אילו בדיקות נוספות אתה ממליץ לערוך? תודה רבה!!!!!

קלאודיה שלום, ERM היא ממברנה שצומחת על פני הרשתית. זהו פורום לגידולי עיניים. את מוזמנת לפנות לפורום העוסק במחלות וניתוחי רשתית.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות