לדר' שחר פרנקל

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

20/12/2011 | 11:16 | מאת: אילנית

שלום רב, לבני בן ה-6.5 , יש "כתם" או "נקודת חן" בעין. אנו נמצאים במעקב מזה כשנתיים. עד כה הרופא לא היה מודאג. לפני כחודשיים ביקשנו לראות רופא נוסף לחוות דעת שנייה. גם הרופא השני לא רואה שינוי בכתם ולא מודאג. יחד עם זאת, הוא המליץ לנו להגיע אליך למעקב וחוות דעת. הוא טען שיש לך כרגע מרפאה עצמאית במלחה וניתן לקבוע תור דרך קופ"ח כללית. לא הצלחנו לאתר את המרפאה. ניסינו דרך המרפאות בעין כרם. גם שם זה בעייתי. הבנתי שניתן לקבוע תור בשר"פ הדסה. האם זו הדרך היחידה להגיע אליך? תודה רבה, אילנית כהן

21/12/2011 | 10:43 | מאת: יעל

שלום אילנית, צלצלי אלי 03-6476487 ואסביר לך איך מקבלים טופס 17 למרפאת עיניים בהדסה עין-כרם. כמו כן, מחר 22.12.2011 יתקיים כנס בריאות העין, בבית ציוני אמריקה, בתל אביב, משעה 10 בבוקר. בשעה 14:00 ירצה ד"ר פרנקל על גידולי עיניים. כולם מוזמנים. הכניסה עולה 25 ש"ח

שלום אילנית, הרופא שלך דיבר איתי, ואכן לא היה מודאג כלל. אכן כרגע יש לי מרפאה עצמאית בקופ"ח (תורים באתר הכללית באינטרנט או ב-2700*, תבקשי תור לך והביאי אותו, כי חסום לילדים מתחת גיל 14), אך היא תיסגר בקרוב, וניתן יהיה להגיע אלי רק דרך הדסה. אין שום בעיה לקבוע תור בשר"פ הדסה 02-677-8899. המרפאה הציבורית בהדסה עובדת בימים שלישי וחמישי.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות