דחוף!!! - האם יכול להיות מצב של הפרדות רישתית?

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

25/04/2011 | 23:40 | מאת: רן

בני הקטן הכניס אצבע לעין של אישתי ב-6 בבוקר. כואב לה העין אך פחות, אין לה אדמומיות, עדיין רואה מטושטש. שאלתי היא, האם זה סובל דיחוי למחר או שצריך ללכת למיון? הפחידו אותנו במוקד האחיות שזה יכול לעשות נזק בלתי הפיך לעין ולכן מעוניין לקבל את התייחסותך. הואיל וזה דחוף, שואל גם כאן למרות שזה מיועד לגידולי עיניים.

רוב הסיכויים שיש לה שריטה בקרנית, אך כדאי לפנות למיון לבדיקה

28/04/2011 | 13:52 | מאת: רן

השריטה נעשתה ע"י בני, אז איך משחה יכולה למנוע שריטות עתידיות?

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות