שאלה לגבי נקודה אדומה בעין במשך כשנה לפחות..

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

15/04/2011 | 16:04 | מאת: צחי

הייץ במשך כשנה פלוס יש לי בעין ימין כמין שטף דם, נקודה אדומה. חשוב להדגיש שהדבר אינו מפריע לי כלל, ואני לא סובל כלל מתופעות לוואי! אשמח לשמוע מה דעת הרופאים בעניין זה. בתודה ובתקווה להבנה..

צחי שלום, נשמח לעזור, אז במקרה זה צריך לראות לפחות תמונה של מה שאתה מתאר. כדאי שתפנה לרופא עיניים שיבדוק אותך. אתה יכול בנוסף להעלות תמונה לאתר שננסה לעזור, לפחות בלהרגיע. שבת שלום.

17/04/2011 | 02:43 | מאת: צחי

שלום דוקטור פאר! אין באפשרותי לשלוח תמונה היות והשטף דם האדום שבעיני זז וקשה לתופסו בתמונה.. א'ז אפשרי שאסביר לך איך נראה הכתם בטלפון זה יזעזור לי. בכוא' מה שצריך להוסיף שזה כמה שנים ככה, ואנשים חושבים שזה סוג של כתם לידה.. אשמח לשמוע את דעתך בעניין. בכבוד רב. צחי

צחי שלום, תבקש ממישהו לצלם את העין שלך. זה כמעט בלתי אפשרי לצלם את העין של עצמך. אם זה שם מילדות, זה כנראה לא דחוף. חג שמח

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות