nf 1

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

16/02/2009 | 00:16 | מאת: שמואל

שלום פרופסור יש לי שאלה בוקשה לפני התיפול ברדיוכירוגיה אופנתי לשדה ראיה במכון מור ונמצה טוב אופטלמולוגית עמר יש שינוי בפונדוס ביגל מחלת nf1 ולא ביגלל התהליך בהגת המחילתית [מנינגיומה] השאלה הי זתאליך איתי או הפגי ברעיה תופי לאחר הטיפול ברדיוכירוגיה תודה רבה פרופסור פאר וסליחה לאפרה

שמואל שלום, הפגיעה בראיה עקב מנינגיומה של עצב הראיה היא איטית, ונמשכת על פני זמן רב. יש צורך בטיפול שכן מנינגיומה יכולה להתפשט ולערב את המח ולגרום לנזקים קשים. קשה להתנבא ביחס למצב האישי שלך מבלי לבדוק אותך ולראות את תמונות ההדמיה שעברת. אין כל הפרעה. זוהי בדיוק מטרת הפורום. אתה מוזמן לשאול שאלות נוספות, אך בבקשה תשרשר אותן עם השאלות הקודמות. בהצלחה

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות