לד"ר שחר פרנקל-שאלה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

13/03/2011 | 00:21 | מאת: דיוויד

מודה לך מאוד, להיכן בדיוק צריך להגיע? לבית החולים הדסה עין כרם, ושם מרפאת עיניים? ושם לבקש לראות מישהו ספיציפי ? דיוויד

תגיע להדסה עין כרם, למרפאת עיניים (קומה מתחת לקומת הכניסה). פנה לפקידות ותאמר שהביקור למרפאת גידולי עיניים תואם איתי.

14/03/2011 | 13:47 | מאת: דיוויד

05/10/2016 | 11:08 | מאת: כרמלנ לנגר

בוקא טוב דר פרנקל שנה טובה לך אני מטופלת של דר חפצי אורן שאלתי יש לי נבוס בקרקעית העין 6 מ"מ אני מאד חוששת ומאד פוחדת מה עושים במקרה הנ"ל כתבו נגע ואמרו לי נקודת חן

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות