recidive basalioma של העור בפינה הלטרלית של העין ש

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

17/01/2011 | 16:31 | מאת: nessa

אני מחפשת מומחה בארץ אשר יוכל לעזור לחולה הבא: אני מתרגמת את סיכום המחלה שלו והיסטוריית טיפולים recidive basalioma של העור בפינה הלטרלית של העין שמאל 1986 קריוטרפיה 1991 קריוטרפיה (שלוש פעמים) 2000 - הסרה של ה recidive וטיפול פלסטי ברקמות 2002 הסרה חוזרת של ה גידול ושיחזור פלסטי של רקמות 2008 הסרה חוזרת של הגידול ושחזור של רקמה כיום החמרה במצב הגידול recidive basalioma של העור בפינה הלטרלית של העין שמאל ומעבר לרקמות החיצוניות של גלגל העין.

נסה, את צריכה לפנות לאוקולופלסטיקאי. אנו עובדים עם דר' יעל דקל. יש בארץ מספר מומחים נוספים על פי האיזורים השונים. היכן גר החולה?

18/01/2011 | 09:34 | מאת: nessa

ד"ר פרנקל שלום, תודה לך על תגובתך. החולה גר בחוץ לארץ ומחפש מומחה שיוכל לפנות אליו. האם דר' דקל מטפלת בהדסה והאם ניתן לקבל טיפול פרטי לאדם שלא אזרח ישראלי?

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות