סינוור קשה בעיניים

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

13/02/2009 | 18:23 | מאת: חיים

לפני 3 שבועות הרגשתי פתאום סינוור בעיניים לכל מקור של אור בערב.בהמשך גם התפשט הסינוור ליום,לכל מקור של אור(פנסי מכוניות,מנורות,וכמובן שמש) הייתי פעמיים אצל רופא עיניים שלא מצא מיוחד,אך המליץ על משקפיים.המשקפיים(גם משקפי שמש)לא עוזרים בכלל.האם זה עובר עם הזמן?האם יש טיפול או תרופה?

חיים שלום, מפנייתך לא נראה שמדובר בבעיה הקשורה בגידול תוך עייני, במיוחד לאור תאורך שכבר נבדקת פעמיים על ידי רופא עיניים. הבעיה נשמעת מתחום של ירוד (קטרקט), או דלקת של הענביה (uveitis). ללא בדיקה לא ניתן לענות על שאלותיך. אם אינך מרוצה מהתשובות של הרופא/ה שבדק/ה אותך, אתה יכול לפנות לבדיקה אצל רופא/ה אחר/ת.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות