שומה ליד העין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

21/10/2010 | 14:33 | מאת: שיר

יש לי שומה נראית כמו שלפוחית בקצה העין. היא היתה קטנה וגדלה. האם יש לפנות לרופא עיניים או לרופא אחר על מנת להסירה? כמו כן בעיין השנייה גם מתחיל אותו דבר אך מאוד קטן כרגע.

שומה זה מונח שבד"כ מתייחס לנגע פיגמנטי (חום), שבלטינית נקרא: נבוס Nevus לשומות על פני הלחמית יש במקרים רבים שלפוחיות בתוכם, אך זה ממצא שרק רופא עיניים רואה. אולי כדאי שתפני קודם כל לבדיקת רופא עיניים, ואם יהיה חשד לממאירות, תופני למרפאתינו.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות