לימפומה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

20/10/2010 | 12:38 | מאת: דידי

תודה, אכן זה היה הנוסח..בתשובה ההסטולוגית נאמר:"..תסנינים תת אפיתליאליים של לימפוציטים, PCR חיובי ל IGH REARRANGEMENT חשד ל LOW GRADE B CELL LYMPHOMA, ועוד..(בדיקה מס' 11759-761/10). קבענו תור ל25.10. להדסה לחוות דעת נוספת. היות ולקחה כבר 2 מנות קורטיזון- מבינה שעדיף שתפסיק לקחת.?. האם נכון? תודה

כשאתה מנסח זאת ככה, אז יש כאן אבחנה ודאית (!!!) של לימפומה, לא חשד. תביאו איתכם בבקשה גם את הזכוכיות ואת בלוק הפאראפין של הביופסיה, כדי שנוכל לוודא את האבחנה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות