גידול בארובת העין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

30/06/2010 | 00:42 | מאת: דוד

הי כבר כחודש שאני סובל מכפל ראיה(דיפלופיה). לאחר בדיקות רבות בבתי חולים בהן לא ראו דבר חריג עשיתי בדיקת MRI/MRA. בבדיקה התגלה כי קיים גידול קטן בארובת עין שמאל שגורם לדיפלופיה ורופא העיניים אמר לי שאין אפשרות לקחת ביופסיה כדי לדעת באיזה גידול מדובר.  בנוסף יש לי גם כן CLL. רופא העיניים לא ידע להגיד לי על המשך טיפול ! מה אתם ממליצים לי לעשות עכשיו ? האם יש אפשרות לטפל בגידול באמצעות תרופה מסוימת או טיפול כלשהו ? האם להערכתכם מדובר בגידול שפיר ? תודה מראש

דוד שלום, ישנן מספר אפשרויות לגידולים בארובת העין, חלקם שפירים וחלקם ממאירים. מחלקם ניתן לקחת ביופסיה, וחלקם מוצאים בשלמותם ללא ביופסיה מוקדמת. כדי לעזור לך יותר יש צורך לראות את התמונות של ההדמיה ולדעת יותר על האבחנה של CLL והטיפולים שכבר עברת.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות