כילזיון/שעורה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

05/05/2010 | 20:28 | מאת: יעל

יש לי שעורה עמוק בעפעף תחתון מזה חודשיים, עם נפיחות אך ללא כאבים וללא טיפול תרופתי. הומלץ לי לעבור ניתוח להוצאת כילזיון מהעין. הייתי מעוניינת לקבל הסבר כיצד נעשה הניתוח: מבינה שהוא נעשה בהרדמה מקומית. האם זריקת ההרדמה מוזרקת לתוך העין? ואיך סוגרים את הפתח ללא תפרים?

יעל שלום, במקרים של שעורה חוזרת יש חובה לשלוח לפתולוג עיניים את החומר שמוצא בניתוח הכלזיון לשלול גידול. באופן כללי אנו ממליצים לשלוח כל רקמה שמוצאת מהגוף לבדיקה היסטופתולוגית. באשר למהלך הניתוח עצמו, למרות שאני מבצע ניתוחים כאלה, עליך לשאול את המנתח שלך ישירות. את יכולה להתיעץ גם בפורום אוקולופלסטיקה, שכן זוהי טכניקה פשוטה ביותר והנושא לא קשור לפורום הזה.

06/05/2010 | 08:17 | מאת: יעל

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות