נבוס בעין שמאל קצת גדל בת 23

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

06/09/2018 | 12:34 | מאת: חסויה

שלום רב, בת 23. יש לי נבוס בצבע חום בעין שמאל כבר הרבה שנים ואני במעקב כולל צילומים של הנגע. פעם אחרונה שהייתי אצל רופא העיינים הוא אמר שנראה שהגבולות של הנבוס גדלו קצת אך זה גדילה קטנה ונורמאלית ולא משהו משמעותי (זכור לי כמה פעמים שהייתי אצל הרופא לאורך השנים שהוא אמר שהנגע גדל קצת אבל גדילה נורמאלית ולא משהו מטריד). בתמונה הנגע היה באותו צבע וצורה אז מעבר לגדילה הקטנה בגבולות לא נרשם שינוי נוסף בנגע. הרופא אמר שבנתיים אין לחשוש ולחזור למעקב עוד חצי שנה. טסתי לחו"ל לכמה חודשים ושמתי לב שהנקודה גדלה לדעתי עוד קצת (בעיקר בגבולות). קבעתי תור לרופא עיניים ובנתיים רציתי לשאול האם נבוס בעין שגדל מעיד על ממצא מסוכן? או שרוב הסיכויים שזה עדיין שפיר?

06/09/2018 | 12:36 | מאת: חסויה המשך

תמונה של הנבוס מצורפת

06/09/2018 | 14:25 | מאת: חסויה

היי עודכנתי שקיבלתי תשובה אך לדעתי היא לא נקלטה אני לא רואה אותה כאן

שלום, אנחנו מנסים להציג את התמונה כדי שאוכל לענות לך. בנתיים, שנה טובה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות