שעורה שחוזרת על עצמה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

21/12/2017 | 22:59 | מאת: אורטל

שלום שמי אורטל, אני סובלת משעורות מזה שנתיים וחצי כמובן שעשיתי 2 ניתוחים כירורגיים בפעם האחרונה שעשיתי היה לפני חודש ואחרי שבוע חזרו לי 4 שעורות בעין... אני ממש חסרת אוניים הניתוחים לא עוזרים,נטלתי אנטיביוטיקה, כמובן שגם לא עזר, אשמח לעזרה

אורטל שלום, לא ציינת את גילך. כל דגימה המוצאת מהעין חייבת בבדיקת פתולוג/ית המנוסים בפתולוגיה של העין. כלזיון חוזר יכול להצביע על גידול המסתמן האופן דומה לכלזיון, ורק בדיקה היסטופתולוגית תדע להבדיל בינהם. כדאי לפנות לאוקולופלסטיקאי/ת ולבדוק את תשובות הפתולוגיה מהניתוחים שעברת.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות