טיפול פוטודינמי באקנה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

13/09/2008 | 15:45 | מאת: שירי

היי סמדר. אני בת 35 וסובלת כל חיי מאקנה. בעבר טופלתי ברואקוטן אבל התוצאות החזיקו מעמד כ-5 שנים והאקנה חזר. האם הטיפולים שאת מציעה באסף הרופא, יפטרו אותי מהאקנה סופית? תודה

הטיפולים הפוטודינמיים לאקנה יעילים מאד. התוצאות מחזיקות זמן רב והתגובה היא אישית מספר חודשים או שנים או לתמיד. במקרה שלך מדובר באקנה טורדני לפחות 20 שנה, ואין בטחון שמתי שהוא לאחר הטיפול לא יחזור. גם אם חוזר אחרי מספר שנים הטיפול הפוטודינמי בטיחותי ואפשר לבצע אותו שוב אם צריך.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור