מרכז הארץ

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/09/2008 | 19:21 | מאת: יהודיה

בני כיום בן 13 בגיל 8 בערך שמתי לב שיש לו בעיה עור במפרק הרגל וכיום זה גדל רופא אומר שלא לא פזוריזיס אלא מהמשפחה בגלל לאין לו במפרקי הידיים האם קיימת תרופה שהיא תודה

לא ברור מה המחלה ממנה סובל בנך. אם זה פסוריאזיס, קימות משחות רבות עליהן רופא עור יוכל להמליץ לך שמקטינות את הנגעים. גם טיפול פוטודינמי עוזר לנקות מהנגעים אבל הטיפול לא מתאים לילדים בגילו כי כרוך ברגישות מסוימת.

25/11/2008 | 19:51 | מאת: אמא מודאגת

האבחנה היתה ספחת בעבר בקפלן עשו לו בדיקת ביופסיה וכל היה בסדר, הרופאה נתנת לו רק משחת שלא יהיה יובש האם מוכר לך טיפול יותר יעיל שמעתי על טיפול אבטיות - מה זה תודה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור