גירוד ברגליים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

06/06/2009 | 13:19 | מאת: ציפי

אני בת 47 מזה הרבה זמן מגרד לי ברגליים מתחת לברך,מגרד עד כדי פצעים ,אני שמה כל מיני קרמים שום דר לא עוזר,קצת מרגיע ושןב,מתקלחת עם סבון ללא אלכוהול,נקה 7-מוצק,אני מורידה שיער בשעווה קנויה אולי זה בגלל זה? אנא יעצו לי, תודה

אם המצב מחמיר אחרי הסרת שיער בשעוה, כדאי לשקול הסרת שיער לטוח ארוך עם לייזר או IPL.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור