גירוד בשער

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

03/06/2009 | 17:03 | מאת: tal

שלום רב, לאחרונה אני סובלת מגירוד בשער. לא רואים קשקשים בשער. מה יכולות להיות סיבות הגירוד? בברכה טל

גירוד בשיער יכול להיות משפע סיבות כגון- אלרגיה לשמפו, כינים, סבוריאה ורבות אחרות. תתחילי בשלילת הגורמים האלו, תנסי שמפו של הד אנד שולדרס לקשקשים ואם לא יעזור תפני לרופא עור.

06/06/2009 | 09:35 | מאת: כרמל

ממליצה בחום על ריזאלטס. תכשיר מצויין במרקם סיליקוני שחונק את הנחמות למוות ללא חומרי הדברה. אם מדובר בקשקשים (בעלי שיחיה סובל מזה שנים)- הנד אנד שולדרס הכי יעיל.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור