נגעי קונדילומה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/10/2008 | 00:22 | מאת: מיואשת

מה עושים לגבי נגעי קונדילומה שניסו להסירם בכל דרך אפשרית-חנקן,משחות ועשרות צריבות בלייזר והם ממשיכים לחזור בכל פעם? מה עוד אפשר לעשות????????? ניסיתי כבר הכל והוירוס מסרב להיעלם ממני!

טיפול פוטודינמי מצוין להעלמת קונדילומות. מנסיוני יש סיכוי טוב להצליח גם כשטיפולים אחרים נכשלו. החסרון של הטיפולים האחרים שהם מטפלים בנגעים בודדים ואם שכחנו נגע אחד הוא ממשיך להדביק מקומות אחרים. בשונה מטיפולים אחרים הטיפול הפוטודינמי מתבצע ע'י מריחת משחה של חומר פעיל והפעלתו באמצעות מנורה מיוחדת. הוא מאד בטיחותי לעור ואינו מזיק ולכן מורחים שטח גדול ורחב יותר גם אם לא רואים בעין נגעים (לפעמים קטנים ומתחבאים) ויש סיכוי לנקות את כל השטח. תוכלי לקרוא יותר על השיטה באתר של אסף הרופא תחת הפרטים שלי משמאל.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור