מוצר מעולה לבעיות עור!

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/05/2009 | 12:32 | מאת: נדב

שלום רציתי להמליץ לכולם על מוצר נפלא שעושה פלאים בבעיות עור ע"י אנטי אוקסידנטים במגוון גדול EXO מספק תערובת ייחודית ומאוזנת להפליא של פירות אקזוטיים ותמציות צמחים. חלק גדול מאותם פירות ותמציות כבר מוכר ונחשב בעיני אלו המעוניינים לשמור על בריאותם ועל איכות חייהם. חגיגת בריאות זו כוללת בין היתר גרגרי berry מסוגים שונים ותמציות צמח הרויבוס ואסרולה. בנוסף, EXO מכיל מרכיבים רבים של נוגדי חמצון. כשר פרווה בהשגחת איגוד קהילות האורתודוקסים (OU) באישור הרבנות הראשית לישראל. ברישיון משרד הבריאות לפרטים נוספים ורכישה נא לפנות ישירות אליי: נדב דקל - 0525679179 מייל: [email protected]

מאחלת לך שתהנה מהמוצר שלך, וגם מזכירה לך שהפורום לא מיועד לפירסום.תודה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור