פצע על הפנים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

16/05/2009 | 19:59 | מאת: גל קורין

שלום, אני אישה בת 19, בעבר סבתלי מבעיית אקנה, ברמה הבינונית בערך בסביבות גיל 17 החלו הפצעונים להעילם בעקבות שימוש בגלולות, וקיום יחסי מין, הבעיה שלי היא שלפני כחצי שנה נהייתה לי שורה של פצעונים גדולים באיזור קו הלסת בצד ימין של הפנים, הפצעונים עברו אך השורה הזאת הצתמצמה לשלושה פצעים תת עוריים על העור,די גדולים יחסית לפצעונים, הם נמצאים שם כבר חצי שנה, ניסתי טיפולים שונים נגד פצעונים אבל זה לא עוזר, יכול להיות שיש לי זיהום תת עורי? ואיך ניתן לטפל בזה?

נשמע שיש לך נגעים עמוקים של אקנה והם לפעמים נמשכים זמן רב. מציעה לך לקבל תכשירים מתאימים דרך רופא עור, וקימת גם האפשרות של טיפול פוטודינמי עליה תוכלי לקרוא יותר באתר של אסף הרופא.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור